niedziela, 13 października 2013

100 like+ niespodzianka ;)

Witajcie! :)
Wczoraj na naszym fanpage na facebook’u ukazała się piękna, okrągła liczba 100 :)  Z tej okazji postanowiłyśmy zorganizować mini rozdanie :)


Warunkami koniecznymi do wzięcia udziału w naszym rozdaniu są:

-publiczne obserwowanie naszego bloga

- odpowiedź na pytanie- Jaka kompozycja zapachowa wosku byłaby dla Ciebie idealna na jesień ?


Dodatkowe punkty możecie dostać za:

-polubienie naszego fanpage na facebook’u ,

- wstawienie podlinkowanego baneru na pasku bocznym

- udostępnienie rozdanie na fb

za każdy z nich dostaniecie dodatkowo jeden punkt

baner do udostępniania

Nagrodą w rozdaniu jest wosk YC o zapachu Beach walk. Dodatkowo po każdych 20 poprawnych zgłoszeniach będziemy dokładać kolejny wosk do nagrody :) 

Rozdanie będzie trwało do 31.10. Zwycięzca zostanie wybrany przez nas na podstawie najciekawszej naszym zdaniem wypowiedzi do tygodnia od zakończenia rozdania. 


POWODZENIA :)

Wzór komentarza:
Obserwuję jako:
Odpowiedź:
Lubię na fb jako: Nie/Tak(imię i 2 pierwsze litery nazwiska/nazwa)
Baner: Nie/Tak (link)
Udostępnienie na fb: Nie/Tak (link) 


Pozdrawiamy i życzymy wszystkim powodzenia,
P&A

30 komentarzy :

  1. Obserwuję jako: Klaudia Dutkiewicz
    Odpowiedź: Lubię takie słodkie, pomarańczowe zapachy na jesień...
    Lubię na fb jako: Nie mam fb
    Baner: Nie
    Udostępnienie na fb: Nie mam fb

    Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuję jako: Milena M
    Odpowiedź: Mój wymarzony zapach to gruszkowo-karmelowa kompozycja, z lekką odświeżającą nutą np. limetki. Smakowita, ale nie tucząca idealna na jesienne wieczory.
    Lubię na fb jako: Milena Mn
    Baner: Nie
    Udostępnienie na fb: https://www.facebook.com/milena.mn.3/posts/588253837900193

    OdpowiedzUsuń
  3. Życzę powodzenia w rozdaniu ;** Naprawdę fajny pomysł <3

    http://lily-vegas.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję jako: Katarzyna D.
    Odpowiedź: Na jesień idealnym zapachem dla mnie był by dla mnie wosk wspominający lato. Musiał by pachnieć plażą, morzem i poranną rosą.
    Lubię na fb jako: Nie
    Baner: Nie
    Udostępnienie na fb: Nie

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję jako: Nely
    Odpowiedź: Zapach słodki i ciepły, jak gorąca herbata z miodem i cytryną, idealna na wieczory pod kocykiem z dobrą książką :)
    Lubię na fb jako: Nie
    Baner: Nie
    Udostępnienie na fb: Nie

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję jako: Nie-codzienna
    Odpowiedź:
    Idealna na jesień kompozycja zapachowa,
    zdecydowanie musi być nieco wybuchowa.
    Kwiaty i owoce by nie popaść w depresję,
    by wyrażały mojej natury ekspresję.
    Połączenie bzu i nuta cytrusów,
    Na pewno nie będzie w nim żadnych minusów.
    Może do tego troszeczkę maliny,
    żeby nie były samotne cytryny.
    Do bzu jeszcze dodam frezji kapeczkę,
    I już podniosłam tej woni poprzeczkę.
    Całość gotowa, wosk jak marzenie,
    Jesiennego zapachu moje spełnienie!

    Lubię na fb jako: Nie-codzienna blog
    Baner: Nie
    Udostępnienie na fb: Tak http://www.facebook.com/NiecodziennaBlog (niestety nie jestem w stanie podać dokładnego linka)

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako: vanillia78
    Odpowiedź: Najlepszym zapachem na jesień byłby dla mnie zapach zielonej herbaty, jabłek i do tego zapach deszczu (wtedy gdy wychodzimy na dwór po ulewie).
    Lubię na fb jako: Nie
    Baner: Tak http://kosmetykizvanillia78.blogspot.com/
    Udostępnienie na fb: Nie

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję jako: Govinda Wilczyńska
    Odpowiedź: najlepszym zapachem byłby zapach kwitnącej wiśni aby przypominała mi o tym, że wiosna.i lato wróci. Zapach wanili również bardzo umila czas.
    Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  9. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuje jako Nata lia
    Odp: Podobałby mi się zapach kwiatów np lili lub arbuzowi, który przypomina o lecie, wakacjach.
    Baner: http://nataliabloguuje.blogspot.com/
    Lubię na Fb jako Natalia Gau.
    Udostępnienie na FB Nie

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako:bernadeta bomba
    Odpowiedź:
    Jesienna kompozycja, która porwała by me serce i zmysły w egzotyczne, ciepłe zakątki świata to kombinacja cynamonu, wanilii i goździków. Zapach ten relaksuje mnie i pomaga się odprężyć a także rozgrzewa zziębnięte ciało i zmysły.

    Lubię na fb jako: Bernadetta Bo
    Baner: Nie
    Udostępnienie na fb: Tak https://www.facebook.com/bernadetta.bomba/posts/1428446527376222

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuje jako klaudia kowalczyk
    Odpowiedź zapach gorącego mleka z miodem i cynamonem

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuje jako klaudia kowalczyk
    Odpowiedź zapach gorącego mleka z miodem i cynamonem

    OdpowiedzUsuń
  14. Pozwoliłam sobie wrzucić info o zabawie na mojego bloga konkursowego http://rozdanie.blogspot.com/ Byłabym wdzięczna za wrzucenie banerka i/lub obserwowanie, aby zgłaszać następne zabawy:)

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuje jako cattie1507
    Bardzo lubię połączenie wanilii, cynamonu z nutami owocowymi.

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję jako: Paulina A
    Odpowiedź: Jesień jest szarobura, więc musimy sobie pokolorować naszą codzienność. Najlepszym zapachem byłaby słodka wanilia przełamana nutą cytrusów. Takie połączenie pomoże nam przetrwać tą porę roku.
    Lubię na fb jako: Nie
    Baner: zycie-przyjazn-kosmetyki.blogspot.com/
    Udostępnienie na fb: Nie

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako:Mrs.Rose
    Odpowiedź: Najlepszym zapachem byłby dla mnie zapach grzanego wina z dodatkiem goździków, cynamonu i imbiru
    Lubię na fb jako: Nie
    Baner: Nie
    Udostępnienie na fb: Nie

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję jako: Basia Szczęsna
    Odpowiedź: dla mnie zapachy, które typowo kojarzą mi się jesienią to: zapach wypiekanego chleba, ciasta dyniowego, zupy grzybowej, mokrej ściółki leśnej, cynamonu, jabłek, wina, goździków, imbiru
    Lubię na fb jako: TAK Barbara Szczęsna
    Baner: TAK http://cosmeticsandbooks.blogspot.com/
    Udostępnienie na fb: NIE

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako: Ewa Skomorucha
    Odpowiedź: Dla mnie idealną kompozycją to jest zapach jabłkowo-cynamonowy. Zawsze przypomina mi o przyjemnych wieczorach przy świecach wraz z rodziną, gdzie wokół unosił się zapach świeże upieczonego jabłecznika....aż mi ślinka pociekła. Chyba trzeba zabrać się za pieczenie hihi ;-)
    Lubię na fb jako: TAK - Ewa Skomorucha
    Baner: Nie
    Udostępnienie na fb: Nie

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako: Monika S
    Odpowiedź: taka kompozycja dzięki której wrócę do lata :) czyli np. zapach malin+poziomki+mango
    Lubię na fb jako: Tak Monika S
    Baner: Tak http://caffedurantelavoro.blogspot.com/
    Udostępnienie na fb: Tak https://www.facebook.com/monika.stepien.96343/posts/159317900944997

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję jako: Pauline Niemożliwa
    Odpowiedź: Hmmm..... chciałabym takie świeże zapachy, z nutką dziewczęcości ... takie, które kojarzą się z wiosną *.* wiosna, to czas gdy wszystko rozkwita i budzi się do życia, chciałabym obudzić się do życia w szare dni jesienne, kiedy pogoda nie rozpieszcza...... taka nutka wiosny w jesień, to coś co mnie nakręca ;)
    Lubię na fb jako: Tak Paulina Ci
    Baner: Nie
    Udostępnienie na fb: Nie

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję jako: kasia93@interia.eu
    Odpowiedź: Jabłko z wanilią :) Często używam do jabłek wanilii zamiast cynamonu i zarówno zapach jak i smak jest cudowny, więc wosk o takim zapachu zapewne również byłby świetny :)
    Lubię na fb jako: Nie
    Baner: Nie
    Udostępnienie na fb: Nie

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję jako: vesp007er (vesper lizbark)
    Odpowiedź:

    Zapachów na jesień wymarzonych mam wiele,
    Zarówno słodkich, jak i niosących orzeźwienie.
    Najlepsza będzie woń herbaty zielonej,
    Ze świeżym ananasem połączonej.
    Ten zapach w tropiki mnie przeniesie,
    Gdy po całym domu się rozniesie.
    Idealny na każdą roku porę,
    Zarówno rano jak i wieczorem.

    Lubię na fb jako: Tak Amelia JA
    Baner: Tak http://osobliwe.blogspot.com/
    Udostępnienie na fb: Tak https://www.facebook.com/amelia.ja.393/posts/1439118782982373

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję jako: czerwona filiżanka
    Odpowiedź: nie zastanawiałam się nad tym, lubię wiele wosków, jednak idealnym byłby ten ciężki do opisania, przenoszący niejako w inny, różny od jesiennych nieprzyjemności wymiar; bajkowy rajski... nie do opisania, a zapalenia:D
    Lubię na fb jako: czerwona filiżanka
    Baner: http://czerwonafilizanka.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję jako: Kasia
    Odpowiedź: Ja lubie woski o delikatnym, siwezym zapachu. Lubie tez woski z odrobina "meskiej" nuty. Z typowo jesiennych - zakochalam sie w zapachu YC November Rain
    Lubię na fb jako: Nie
    Baner: Nie
    Udostępnienie na fb: Nie

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję jako: Yvaine92
    Odpowiedź: idealna kompozycja? cynamon z jabłkiem bądź wanilia z karmelem <3 nic, tylko rozsiąść się wygodnie, zapalić wosk i czytać książkę z kubkiem ciepłej herbaty w ręku :)
    Lubię na fb jako: Patrycja N.
    Baner: http://essentiavita.blogspot.com/ (po lewej)
    Udostępnienie na fb: https://www.facebook.com/pathis92/posts/724720660875436

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję jako: Kinga Piotrowska
    Odpowiedź: Najlepszy wosk na jesień dla mnie byłby o kompozycji czekolady i orzechów
    Lubię na fb jako: Tak Kinga Pi
    Baner: Tak (link) na blogu http://kingusia-testuje.blogspot.com/
    Udostępnienie na fb: Nie

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję jako: Sylwia
    Odpowiedź: czekolada lub jabłko z cynamonem
    Lubię na fb jako: Tak, Sylwia Ku
    Baner: Nie
    Udostępnienie na fb: Nie

    OdpowiedzUsuń
  29. Obserwuję jako Mariola Zuchowska
    Odpowiedz-Wanilia
    Lubię na Fb jako Mariola Zuchowska
    Baner-http://mariolka2.blogspot.com
    Udostępienie na Fb-tak

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. https://www.facebook.com/mariola.zuchowska.9?ref=tn_tnmn

      Usuń